Принц Джордж ще бъде една от звездите  по време на

...
Принц Джордж ще бъде една от звездите  по време на
Коментари Харесай

И принц Джордж с роля в коронацията на Чарлз III (Още за церемонията)

Принц Джордж ще бъде една от звездите  по време на коронацията на крал Чарлз III. Малкият престолонаследник ще вземе присъединяване в коронацията на дядо си и ще бъде измежду формалните лица на събитието. Идеята е на Кейт и Уилям, които желаят синът им да се усеща по-ангажиран с публичния живот и към този момент интензивно го включват в разнообразни мероприятия.

 

За разлика от брат си Луи и сестра си Шарлот, които ще бъдат единствено фенове, принцът ще би трябвало да извършва церемониална функционалност по време на целия развой. Семейството извънредно доста се вълнува от идната гала и се надяват синът им да е също толкоз въодушевен.

 

" За тях е значимо Джордж да осъзнае отговорностите, които са свързани с тази роля. Притесненията им са свързани с обстоятелството, че той е още дребен и се двоумят, дали цялото медийно внимание няма да му се отрази. В същото време считат, че е настъпил моментът той да стартира да се ангажира с някои от публичните планове и да осъзнае какво е да бъдеш крал. Неведнъж са го канили да ги придружи на министър председатели, спортни събития и даже на публични събития. И той постоянно се е справял ослепително ", разясняват осведомени.

 

Но до момента в който до момента Джордж най-често е бил виждан в кръга на фамилията, в този момент ще му се наложи да се оправя с доста по-голямо публично внимание. Въпреки това фамилията е уверено, че бъдещият крал ще се оправи. И поставят всички старания, с цел да му оказват помощ в тази роля. 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР